Általános Szerződési és Felhasználási feltételek
A SPEED Computer Kft. honlapján található árlisták böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a vásárlásra és szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!
Cégadatok:
- Cégnév: SPEED Computer Kft.
- Székhely: 1213 Budapest, Daru út 17.
- Adószám: 12390858-2-43
- Cégjegyzékszám: 01-09-672898
- Elérhetőség: speedsoft@speedsoft.hu
Forgalmazott termékek, fizetési módok, szállítási feltételek
Cégünk hardver, szoftver, vonalkód-technikai, vizuál-technikai, iroda-technikai, nyomtatókellék termékeket forgalmaz. A termékeknél esetenként megjelenített képek illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

Az árlistákban található termékeket nem tartjuk raktárkészleten, kizárólag megrendelés esetén érkeznek meg irodánkba, ahol a beérkezést követően futárszolgálattal házhoz szállíttatjuk.


Fizetési mód: előreutalás.
Csomagküldés esetén a számlát (és ha van garancia levelet) a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
A megrendelés folyamata
Honlapunk nem web-áruházként üzemel, ezért nincs szükség vásárlás előtt regisztrációra.

Megrendelést e-mail-ben fogadunk el
. A megrendeléseket minden esetben e-mail útján visszaigazoljuk.

Írásban történő megrendelés esetén kérjük adja meg az alábbi adatokat:
- Termék(ek) megnevezése
- Rendelési kód
- Mennyiség
- Fizetési mód
- Számlázási adatok
- Szállítási adatok
- Kapcsolattartó neve
- Kapcsolattartó telefonszáma

Kérjük ügyeljen az adatok pontos megadására.

Raktárkészlet hiányában a beszerzési időt jelezzük, mely 1-2 naptól akár 6 hétig is tarthat külföldről történő beszerzés esetén.

A megrendelés feldolgozásaként hivatali munkaidőn kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
Garancia
Termékeinkre a gyártó által meghatározott garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén a garancia levélben található szervizek bármelyikében személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!
Elállás joga
Amennyiben Őn végfelhasználó, megrendelése során élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.
(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük keressen minket elérhetőségeinken.

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a címünkre. Minden esetben csak bontatlan csomagot tudunk elfogadni.

Elállásra vonatkozó igényét e-mailben kell bejelentenie. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
Amennyiben a terméket felbontották (újként nem adható el), a egyedi elbírálás alapján (általában 10%) kezelési költséget számítunk fel.
A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie! Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban és sérülésmentesen a részünkre visszajuttatni, cégünk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

Amennyiben a termékről felbontás után a kézbesítő jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.

Ebben az esetben a sérülést a kézbesítő által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Ha Ön a csomag felbontását követően hiányosságot fedez fel a tartalomban, kérjük azonnal értesítsen minket erről, hogy pótolni tudjuk azt!

Az elállási jog gyakorlása esetén az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerül költségeket vevő viseli! Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából adódó károk megtérítését.

Írásban megrendelt és már visszaigazolt rendelés, egyedi beszerzés lemondása esetén 10% kezelési költséget számítunk fel!
Adatkezelés
A SPEED Computer Kft. rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig törtnik.